Fint bordpynt til bryllup

07Apr13

Bryllup i Danmark

Der findes nok ikke noget finere end et bryllup, som også bliver kaldt livets største fest. Skal du holde et bryllup i 2013, kan du finde smuk bordpynt til festen i landets webshops, hvor udbudet er stort, priserne små og kvaliteten i orden.

SHOP: Bordpynt til bryllup

Papir sugerør
Fine papirsugerør fra Jaminas

Mange danske par, vælger at holde deres bryllup hjemme i egen have, det er både billigt, hyggeligt og festen bliver så helt automatisk meget personlig. Når man vælger selv at stå for det hele til brylluppet, kræver det en del planlægning. Først skal der findes et farvetema, som man synes skal være gennemgående. Vælg gerne flere farver, så du ikke ligger dig fast på en farve. Hvid, pink og sort er 3 farver der er gode til bryllup og netop disse 3 farver, findes der en masse unik bordpynt, du kan finde i landets butikker.

Unikke festartikler gør festen personlig

Der er ingen tvivl om at trenden indenfor bryllupper i disse år, er personlige bryllupper. Slut med “den har vi set” nu skal festerne være helt igennem unikke. Trods at der er en masse traditioner forbundet ved at holde et bryllup, kan man sagtens gøre det anderledes og så samtidig holde fast i traditionerne. Bordpynten er èn af de ting, hvor på, man kan skeje lidt ud. Har kan man roligt vælge nogle af tidens smukke farver, som de sarte rosa nuancer og de mere vovede, som Kenzo farverne, rød og orange.

 

Advertisements


No Responses Yet to “Fint bordpynt til bryllup”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: