Sådan finder du din bryllupsfotograf

14Oct10

Valg af bryllupsfotograf

At finde netop DEN bryllupsfotograf, der dels rammer jeres stil og samtidig er ledig på jeres bryllupsdag, kræver god planlægning. Bryllupsbillederne er èt af de få minder I har tilbage efter jeres bryllup. Derfor er valget af bryllupsfotografen vigtig. Vi har ovrer på bryllupskanalen skrevet forskellige artikler om hvordan man finder sin bryllupsfotograf. Læs artiklerne er find inspiration til valg af netop jeres fotograf. Der findes i dag en masse gode bryllupsportaler, der på hver sin måde giver inspiration til hvordan man kan holde et vaske ægte drømmebryllup. Bryllupskanalen er en af de nye og giver inspiration på en hel ny måde.

Tips trends og tricks

Udover valg af bryllupsfotograf, er der en del andre ting man skal have styr på frem til sit bryllup. Brudekjolen skal indkøbes, ringene skal prøves og dekorationerne til bordene skal designes og bestilles. Jo før I kommer igang jo større chance er der for at undgå stress på den store dag

Inspiration til brylluppet

Når et bryllup skal planlægges, bruger de danske par, forholdsvis meget tid på planlægningen. En bryllupsportal som bryllupskanalen hjælper med inspiration til hvordan man kan holde sit drømme bryllup. Bryllupskanalen er mere end et bryllupssite. Bryllupskanalen giver inspiration tips, tricks og trends indenfor bryllup. I vores månedsmagasin ser vi på gossip og sladder indenfor bryllupper.Bryllupskanalen.tv giver seerne den bryllupsinformation, de har brug for – når de har brug for det. Hver uge bringer Bryllupskanalen nye, inspirerende TV programmer om bryllup, til planlægning af livets fest. I programmerne medvirker en perlerække af eksperter inden for bryllup, mode og trends, men vi besøger selvfølgelig også de helt små enkeltmandsvirksomheder, rundt omkring i landet, som lever og ånder for deres helt unikke produkter og designs.

Bryllup rundt i verden

Bryllupskanalen.tv holder sig ikke kun inden for landets grænser, de tager seerne med på bryllupsrejse, under varmere himmelstrøg, vielser i udlandet og undersøger hvad trenden er, der hvor de færreste kommer. Hver uge udsender Bryllupskanalen nye bryllupsprogrammer om bryllup, alle vores udsendelser er produceret i HD, så du har mulighed for at se bryllups programmerne på et HD fjernsyn. Du har også mulighed for at se bryllupsprogrammer via podcast, Itunes, Boxee, og via telefonen. Bryllupskanalen.tv går bag kulissen – for hvad foregår der egentlig hos alle de bryllups leverandører, som i sidste ende, sørger for at brylluppet forløber perfekt. Der er god grund til at glæde sig! Der er masser af nye, spændende og relevante bryllupsindslag på vej! Vi giver dig TV om bryllupsfotografer, bryllupsmusikken og 2011 brudekjolenerne i de kommende måneder.

De nye trends

Planlægningen af sommerens bryllupper er så småt begyndt at gå i gang. Det er de næste 6 måneder måneder, der bliver planlagt, booket og lagt budgetter til drømmebrylluppet. For få år tilbage, skulle man som minimum, have sig en brudekjole til 15.000 kr. holde festen på et dyrt slot, en bryllupsfotograf hele dagen og limousine og dyr middag. Men de sidste par år, har trenden været lidt anderledes. Et mix af finanskrisestemning og trenden indefor de personlige bryllupper, vil vi de kommende år se mangfoldighed indenfor bryllupper. Man ønsker som brud, at skille sig ud fra mængden og gå sine egne veje. Personlighedsdyrkelsen og et iscenesat bryllup, vil vi se de næste år.

Advertisements


%d bloggers like this: